Dobro došli… Molimo Vas da se najpre registrujete kako biste mogli koristiti sve usluge i pogodnosti LENA online prodavnice

 

 

  1. PRVI KORAK: Odaberite: Moj nalog ili Create Your Account

 

2.  KORAK : Unesite svoje podatke ( email i šifru – password) u desnu kolonu -REGISTRACIJA   i potvrdite na zeleno dugme REGISTRACIJA Vašu registraciju. Čestitamo !!! Uspešno ste izvršili registraciju i sada je vreme da se ulogujete. Zapamtite Vašu lozinku (zaporka)  treba će Vam prilikom svakog logovanja i kupovine.

 

3.  KORAK : Ulogujte se. Unesite svoje podatke u levu kolonu – PRIJAVA  i krenimo.

4 . KORAK : Pregledajte našu prodavnicu, odaberite sve što Vam je potrebno, a ukoliko imate bilo kakvih pitanja, nedoumica i sugestija pozovite nas ili nam pošaljite mail direktno kroz kontakt formu koja se nalazi na stranici KONTAKT. Odgovori ćemo  Vam u najkraćem mogućem roku.

5.  KORAK : Moj Nalog, na ovoj stranici možete pregledati i menjati Vaše korisničke podatke, adresu za slanje, šifru, kao i pregledati Vaše dosadašnje porudžbine. Klikom na jezičak NARUDŽBE otvoriće Vam se lista Vaših porudžbina iz koje je moguće preuzeti fakture u PDF formatu, videti status, datum, iznos i broj narudžbenice . Naročito je bitan broj porudžbenice prilikom  plaćanja direktno na naš račun, jer  ovaj broj predstavlja poziv na broj na uplatnici).